La belle Fleur Nails Nagelstyliste Etten-Leur

 

Gelnagels

Mooie stevige gel nagels in alle kleuren


Home > Gelnagels
Behandelingen Voorbeelden / Foto's Prijzen Acties Gratis advies
  • 06 - 509 14 675

Informatie

 

Gelnagels Etten-Leur

Nailline Cosmetics Etten-LeurWij werken met diverse soorten gel, onder andere van het merk Nailline. Iedere natuurlijke nagel heeft een eigen flexibiliteit en daar passen wij onze gel per persoon op aan.

Mocht u bij uw tweede bezoek veel 'lucht' hebben, dan betekent dat deze gel niet bij u past en daarom werken wij met diverse soorten gel.

Kleurenwaaiers Nagels AssortimentWij hebben inmiddels een assortiment van ongeveer 175 verschillende kleuren colorgels en ook diverse soorten French Manicure gels.

Colorgel is een vervanger van de nagellak die kras en slijtvast is en dat met een droogtijd van 3 minuten!

Extra service: mocht u onverhoopt een nagel breken, brengen wij deze kosten NIET in rekening om deze te vervangen.

Opvullen van uw gel nagels

Het opvullen van de nagels is meestal nodig na een periode van ongeveer 4 tot 6 weken. Dit is afhankelijk van een aantal dingen zoals, de groei van de nagels, de sterkte van de natuurlijke nagel en hoe u met uw handen omgaat.

French manicure ringvinger zilveren glitter

 

'Koraalzalm' - gelnagels met zalmkleur en fijne glitters

  Teennagels met gel
French manicure ringvinger zilveren glitter   Koraalzalm gelnagels zamlkleur fijne glitters   Teennagels met gel en french manicure
Bekijk hier meer voorbeelden van gelnagels

Nagelstudio

Voor het laten zetten van gelnagels in Etten-Leur bent u bij La belle Fleur Nails aan het juiste adres. Tegen voordelige prijzen worden kwaliteits gel nagels gezet die uw eigen nagels langer maken en lang blijven zitten.

U kunt ook gel op uw teennagels laten zetten voor mooie zomerse en verzorge voeten en tenen. Onze gelnagelstudio waar u ook terecht kunt voor andere nagelbehandelingen (o.a. gellak) is gelegen in het mooie buitengebied van Etten-Leur, eenvoudig te bereiken en biedt gratis parkeergelegenheid.