La belle Fleur Nails Nagelstyliste Etten-Leur

 

Parafinnebehandeling

Verzorgende behandeling handen met paraffine


Home > Paraffinebehandeling
Behandelingen Voorbeelden / Foto's Prijzen Acties Gratis advies
  • 06 - 509 14 675

Informatie

 

Heeft u last van een droge of ruwe huid? Dan is een paraffinebad de oplossing. Hoe werkt het?

Een paraffinebehandeling werkt als volgt:

Paraffinebad HandenDit is een behandeling waarbij wij uw handen in het paraffinebad dompelen. Dit doen we meerdere keren. Zodra we uw handen uit het bad halen, gaat de paraffine opstijven en wordt deze direct hard. Dan pakken we uw handen in door middel van plastic folie en handschoenen en mag u lekker 15 minuten ontspannen.

Door de warmte die ontstaat, worden de poriën geopend en worden de voedende werkstoffen beter in uw huid opgenomen. Hierdoor worden uw handen weer soepel en zacht.

Wanneer u een zeer droge huid heeft, last van kloven of winterhanden, dan heeft u het meeste profijt van een paraffinebehandeling. Een paraffinebad is ook geschikt voor mensen met reumatische klachten. Vanwege de warmte zullen zij vermindering van klachten bemerken. Maar ook wanneer u gewoon uw handen eens lekker wilt verwennen, is een paraffine behandeling in onze salon ideaal.

Na afloop wordt de paraffine verwijderd en wordt er nog een voedende créme ingesmeerd. Uw handen zullen zijdezacht aanvoelen.

Een paraffinebehandeling is goed te combineren met een behandeling van uw teennagels. Tijdens het wachten op uw handen, worden ook uw teennagels onder handen genomen. Een ideale combinatie, waarna u compleet verzorgd weer naar buiten stapt.