La belle Fleur Nails Nagelstyliste Etten-Leur

 

Teennagels

Gel op uw teennagels


Home > Teennagels
Behandelingen Voorbeelden / Foto's Prijzen Acties Gratis advies
  • 06 - 509 14 675

Informatie

 

Mooi gelakte nagels voor de zomer

Houdt u van een mooie nagellak op uw teennagels maar gaat deze lak er bij u ook zo snel af of heeft u gewoon geen tijd om ze te lakken? Zijn uw teennagels niet mooi strak? Dan kunnen wij door middel van een extra laagje gel de nagels van uw voeten er weer mooi uit laten zien.

Gel op uw teennagels is de oplossing voor u! Mocht er een gedeelte van uw eigen nagel ontbreken, dan kunnen wij met onze gels een mooi nagelbed bouwen zodat u weer mooie teennagels heeft.

U kunt kiezen uit colorgel, verschillende french manicure kleuren en zelfs nailart op uw teennagels.

 

Zalmkleurige gel met roze glitters

  French Manicure teennagels   Felrode teennagels gecombineerd met handen
Teennagels roze glitter   French Manicure Teennagels   Teennagels rode gelnagels
Bekijk hier meer voorbeelden van teennagels met gel

Gel op teennagels is hetzelfde als gel op uw vingers. Het enige verschil is dat de bouwgel standaard niet gebruikt wordt (alleen wanneer het echt nodig is om het nagelbed opnieuw op te bouwen). U kunt kiezen uit een French Manicure (wit randje), een colorgel en zelfs nailart. Met

Met gelakte teennagels zien uw voeten er zeer verzorgd uit. Teennagels groeien minder hard dan de vingernagels, dus u heeft gegarandeerd 6 tot 8 weken plezier van uw teennagels.

Gel op teennagels biedt veel voordelen:

  • U hoeft er niet naar om te kijken
  • U hoeft uw nagels niet meer te lakken
  • Uw voeten zien er altijd verzorgd uit
  • Gel op teennagels is een veel mooiere glans als van nagellak
  • Dit betreft geen pedicure behandeling

La belle Fleur Nails is een van de weinige nagelstudio's in de regio Etten-leur die gespecialiseerd is in het leveren van hoge kwaliteit op het gebied van het lakken van teennagels. Wilt u er in de zomerperiode met uw open schoentjes en slippers met mooie en verzorgde teennagels uitzien, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

U kunt dit ook perfect combineren met gellak op uw vingernagels, zodat u een perfecte combinatie teen en vingernagels heeft.